GÖYNÜKKIŞLA FAHRİ DÜNDAR İLKOKULU
Göynükışla Mh. Hadim/Konya

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzun geçmiş yıllarda şiir,resim, kompozisyon yarışmalarında dereceleri vardır. Ayrıca İstiklal Marşı´mızı güzel okuma yarışmasında ilçe birinciliği ve üçüncülüğü bulunmaktadır.

08.15-15.15

il merkezine 120 km ilçeye 48 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Büyük Şehir yasasının ardından mahalle olmuştur. Aladağlar sıra dağları üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. 600 civarı nüfusu vardır. Sürekli göç vermektedir.